2015. szeptember 21., hétfő

Unboxing Glossybox Black&White

Újabb hónap, újabb Glossybox. Ezúttal a Black & White kiadás érkezett. Tartsatok velem, ha kíváncsiak vagytok, mit rejtett ezúttal a dobozkám. 




Már a doboz külseje is szemrevaló volt ebben a hónapban, az egyébként mindig rózsaszín boxot ezúttal Leigh Viner amerikai művésznő illusztrálta. 




A dobozka a kiadás nevéhez hűen rejtett egy Nivea Invisible for Black & White deosprayt. Pont elfogyott a deom, így örültem, hogy nem kell külön vennem és kipróbálhatok valami olyat, amit eddig még nem....és még sokat is reklámozzák a tévében :-). Finom illata van, amit sokáig érzek magamon és izzadásgátló hatását is megfelelően teljesíti. 

Kaptam még egy szőke hajra való Syoss márkájú színfelfrissítő habot. Ennek örültem....VOLNA, ha nem hideg árnyalatú szőkéknek valót találok a dobozban. Az én hajam aranyszőke, ez a hab pedig pont az "elsárgásodás" ellen használandó. Kipróbálom, mert nemsokára úgyis megyek fodrászhoz......ha tényleg hideg árnyalatúvá változtatja a hajam, többet nem használom és elajándékozom :-). 

A dobozban volt még egy parfümminta az EVORA-tól.....konkrétan púderes öregasszony illata van. Blöeee. 

A kis fehér tubus az Emité Make Up márka Diamond Heart primerje. Könnyű állagú, barackos-rózsaszín színű, ami az én hófehér arcomat élettel telivé varázsolja sminkelés előtt, így kicsit leplezni tudom a kissé zombis szürkeségem :-). A primer nagyon fontos az alapozás előtt, hiszen feltölti a pórusokat, ráncokat és meghosszabbítja a smink élettartamát. A kis fickó teljes kiszerelésben érkezett, 15 ml-es kiszerelésű és 23 eurót kérnek érte.


Még gyakorolnom kell a fotózást....elnézést a kissé homályos képért. 


Ebben a kiadásban is volt egy Benefit szempillaspirál, a Roller Lash. Azt hiszem, bedőlt a kijelentésem, hogy nem működnek rajtam a szilikonkefés spirálok. Ez a They're real-nél is sokkal-sokkal jobb. Az alsó képen van egy előtte-utána kép a szememről, szerintem szembetűnő a változás. Nem az eredeti méretet kaptuk, hanem egy mintát, aminek az árát nem tudom pontosan. Az eredeti méret 25 euróba kerül és így néz ki. 




A Glossy csapat kedveskedett még egy Icona Milano körömlakkal, fehér színben. Ezzel nem vagyok maradéktalanul megelégedve, hiszen az ára alapján (9,50 euró) 3 rétegben sem fed tökéletesen. Szerencsére a 3 réteg viszonylag hamar megszáradt....de ezért a pénzért nem ezt várnám. A tartósságát egyelőre nem tudom milyen, remélem kompenzál vele egy kicsit :-). 




A doboz összértéke természetesen most is magasabb volt, mint amennyit fizettem érte, kb. 65 eurót ért. Természetesen a teljes méretű szempillaspirál árát számoltam most is bele, hiszen ha ki akarnám próbálni, ennyit kéne rászánnom így is, úgy is. Nem volt tökéletes a box, de mindenképpen megérte, nagyon várom a következőt. Ebben a hónapban érkezik még egy. 

Találkozunk a következő bejegyzésben, addig is, Stay tuned! 

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik a doboz tartalma és a blogod is szimpatikus. Kár, hogy hozzánk nem szállítanak pedig brit területeken is számos szuper beauty box van amit egyszer egyszer kipróbálnék szívesen.

    VálaszTörlés
  2. Próbáld ki a Pixiboxot itthon! http://pixibox.hu/ itt megtalálod a részleteket :)

    VálaszTörlés

Nyugodtan írd le a véleményed, de csak moderálás után kerül megosztásra. Ha csak a jó szándék vezérel, ezt úgyis megérted. :)