2016. augusztus 14., vasárnap

Augusztusi beauty kívánságlistám

Sziasztok! Elrepült a július, én meg csak dolgoztam, szóval számomra tényleg csak elröppent. Mire feleszméltem, már augusztus is lett és azt vettem észre, hogy újabb termékekre vágyom. Tényleg csak vágyom, mert most megfogadtam magamnak, hogy bizony kicsit határt szabok a vásárlásaimnak, hiszen rengeteg mindent összevásárolok és abból sok mindent alig, vagy nem is használok. Eddig a kifogásom a blog volt, hogy azért vásárolok, mert szeretnék továbbra is újdonságokat mutatni nektek, de szerintem meg lehet oldani ezt a rengeteg költekezés nélkül is. Igyekszem inkább több sminkvideóval jelentkezni, úgy vettem észre, azt szeretitek :). Na de lássuk is, mik szerepelnek ezúttal a képzeletbeli kívánságlistámon. 

Kat von D Serpentina paletta




Imádom Kat von D-t a Jeffreestarral való csetepatéja ellenére is (mindkettejüket amúgy, én nem szeretnék senki oldalára állni). A termékeit is, annak ellenére is, hogy eddig sajnos semmit nem sikerült tőle kipróbálnom. De, ami késik, nem múlik! Télre az alapozóját tervezem beszerezni, nagyon remélem, hogy szeretni fogjuk egymást. Viszont  az én augusztus havi választottam a listámon a Serpentina szemhéjfesték paletta. Hát az valami csodaszép! Egyiptom mániás vagyok, ami nálam abban merül ki, hogy mindent gyűjtök, ami az ókori Egyiptommal kapcsolatos, imádok róla olvasni, képeket tanulmányozni, filmeket, dokumentumfilmeket nézni. Ez a paletta pedig a két hobbimat köti össze, a sminket és Egyiptomot, ennél több nem is kell nekem az életben :D. A paletta 45 dollárba kerül, 8 színt tartalmaz és egy arany pigmentet. A 8 szín közül 2 matt, 6 pedig metálfényű ill. csillámos. Bár nem mindegyik az én színem, de ez a paletta akkor is KELL! kategória nálam. 

Tarte Frxxxtion Stick Exfoliating Cleanser




Egy érdekesség következik most a Tarte exfóliáló stick személyében, ami 3 az 1-ben funkciós, mégpedig a nedves arcbőrre közvetlenül a stickből körkörös mozdulatokkal kell felvinni a radírozó hatásért, majd az arcon hagyni száradásig. Így maszkként is használható. Végül pedig arctisztítóként is lehet használni. Szerintem ez utazásokra, nyaralásokra jól jöhet, így pár kozmetikai cuccot megspórolhatunk. Szimpatikus már a márka is eleve, hiszen állatkísérletmentes. Azt nem tudom, hogy minden termékük vegán vagy sem, de ez a Cleanser biztosan az és gyorsan átfutva az összetevőket, nem is találtam semmi kivetnivalót benne. Amúgy mindenmentes és extra érzékeny bőrűek is használhatják (jeeee!). Pár hete már hozzánk is szállítanak, a szállítás olyan 16 euró körül van, szóval, mint minden ilyen rendelésre, erre is igaz, hogy csak akkor éri meg, ha több dolgot rendelsz, vagy többen rendeltek egyszerre, hiszen 112 euró felett már ingyenesen hozza ki a DHL. ITT megtaláljátok a termék pontos összetételét.  


Kell a púder alapozó ecset




Ritkán kattanok rá ecsetekre, bár elengedhetetlen a jó munkához egy kiváló minőségű ecset, nekem mégsem ez a kedvenc sminkkategóriám, így ezeken próbálok általában spórolni. Viszont mostanában egyre többször bukkanok rá a Kell a púder alapozó ecsetére, ezt értsd úgy, hogy egyre több videóban látom és olyan érzésem van, mintha hívogatna, hogy Nikiiii, gyereeee, vegyéééél meeeg! Ezek az ecsetek korántsem újak, viszont eddig még sajnos nem volt lehetőségem beszerezni vagy kipróbálni. A márka egyébként magyar, a megalkotója Gabi, aki egy hihetetlenül szuper márkát alapított, természetes anyagokkal dolgozik és állatkísérletmentes. Az sem utolsó szempont, hogy a vásárlással egy hazai márkát támogatunk. A szemhéjpúdereket próbáltam már és a legdrágábbakkal is simán felveszi a versenyt. Higgyétek el, ebben azért van már annyi tapasztalatom :). Viszont vissza az ecsethez! Taklonból készült, tehát szintetikus és 4600 forintba kerül, ITT tudjátok megnézni, vagy megrendelni, ha szeretnétek. Már a kinézete is, aaaah, simán highend kategória!

Colourpop - Kathleenlights új rúzsai és szemceruzája




Ismét Kathleen, igen. Lehet uncsi, de én őt nem tudom megunni, meg az együttműködéseit sem a Colourpop-pal. Szerintem mindig fenomenálisat alkotnak együtt. Ezúttal sincs másként, 3 új rúzzsal rukkoltak elő, név szerint Alyssa, November, Point Zero. Mindegyik az Ultra Satin formulájú, tehát nem az extrán matt, hanem a krémesebbik. Nekem ebből a verzióból megvan az Echo Park és azt kell mondjam, sokkal jobban szeretem ezt, mint a matt verziókat. Azok nagyon szárítanak, sokszor már fáj is a szám utánuk. A finisük ezeknek is matt, annyi, hogy ezek rajta maradnak a poháron, ha iszol, de engem ez nem szokott zavarni, ha cserébe nem fájnak az ajkaim. Ezeket tuti, hogy nemsokára megrendelem, írok róluk mindenképpen majd. Meglepő módon a listámra egy szemceruza is felkerült, szintén Kathleen-től, mégpedig egy gesztenyebarna színű, ami a Mr. Bing nevet viseli. Van hozzá egy tégelyes, géles tus is, de nem vagyok nagy "tusbajnok", nem is érzem úgy, hogy jól állna, ezért mellőzni szoktam. Viszont ez a szemcerka nagyon megfogott. Biztos, hogy legközelebb ez is bekerül a kosaramba. A rúzsok egyenként 6 dollárba kerülnek, a szemceruza pedig 5 dollárba. INNEN tudjátok megrendelni, hiszen ugye már szállítanak hozzánk is. 

Ebben a hónapban ennyi termék gyűlt össze a wishlistemen, remélem tetszett és érdekesnek találtátok. Ha igen, tartsatok velem legközelebb is! 

5 megjegyzés:

  1. ezek a colourpop termékek nagyon felkeltették az érdeklődésemet, annyi jót hallottam róluk. sajna a magas szállítási költség eltántorít, de bízom benne, hogy még eljön az én időm :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én a Gosend-del szoktam rendelni, úgy olyan 15-16 dollár a szállítási költség és szerintem könnyebben át is jön a vámon....én eddig mindig megúsztam a plusz költségeket, bár hozzáteszem, Bécsbe rendelem mindig, ott többet vagyok. Az első hónap a GoSend-nél ráadásul ingyenes is. Megéri oda regisztrálni, hiszen csomó márka nem szállít hozzánk és így minden elérhetővé válik. A hátránya, hogy tovább tart, mire ideér, de cserébe az alacsonyabb szállításért megéri pár nappal tovább várni.

      Törlés
    2. Szia. Go senddel szeretnék rendelni van esetleg poszt a tapasztalatokról-vagy h mit érdemes tudni?

      Törlés
    3. Szia! En nem irtam rola, de Gabi igen. Itt megtalalod a reszleteket: http://shadesofredbeauty.blogspot.hu/2016/09/hogyan-rendeljunk-az-usa-bol-gosend.html?m=1

      Törlés

Nyugodtan írd le a véleményed, de csak moderálás után kerül megosztásra. Ha csak a jó szándék vezérel, ezt úgyis megérted. :)