2016. június 5., vasárnap

Milani Mattallics Lip Creme - Képes poszt

Egy képes posztban megmutatom nektek az új Milani metál finisű, folyékony, matt rúzsait. Nekem 3 szín van meg, a barna Matterialistic, a vörös Mattely in Love és a lilás Automattic Touch. Eddig sem volt titok, hogy imádom a márka matt, folyékony, ajakra való kencéit, ezekkel sincs másképp. Hihetetlenül tartósak, kényelmesek, nem szárítanak, nem érezni, hogy az ajkakon vannak, inni és enni is lehet velük. Június 10-ig pedig akciósan is be lehet ezeket szerezni (meg minden mást is persze), minél többet vásárolsz, annál nagyon kedvezményt kapsz, a maximális kedvezmény 20 %, ami legalább 4 termék vásárlása esetén automatikusan levonásra kerül. 
Bevittem a munkahelyemre megmutatni a rúzsaimat, azóta nem győzöm a többieknek rendelni ezeket, mert mindenki teljesen odáig van értük. Remélem ezzel el is mondtam, mennyire szuperek :). Alább következzenek a képek, előtte azonban szeretném elmondani, hogy a termékeket magam vásároltam, a márka nem befolyásolt semmiben és még csak pénzt sem kapok a reklámért. Ami jó, az jó! 

Nagyon elegáns hatást kelt a külseje.


Az applikátor formája ferdén vágott, könnyű vele dolgozni. 










Matterialistic


Mattely in Love


Automattic Touch


Így pedig akkor néz ki, amikor felvitel után a barátod "segít" megigazítani.


Remélem tetszett a bejegyzés és találkozunk legközelebb is! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Nyugodtan írd le a véleményed, de csak moderálás után kerül megosztásra. Ha csak a jó szándék vezérel, ezt úgyis megérted. :)