2016. június 12., vasárnap

Júniusi beauty kívánságlistám

Úgy gondoltam, hogy indítok egy új sorozatot, amit talán írva a legjobb kiadni magamból. Mostanában nagyon megszerettem a videózást, végre megértettem, hogyan is kell megvágni a videókat (:D) és sokszor inkább videó formájában szeretek "blogolni". Fogalmazni sosem szerettem, már az iskolában sem, szerintem nem is értek hozzá túlságosan, egyszerűen nem ilyen beállítottságú vagyok. Én inkább beszélni szeretek, gondolom ezt észre is vettétek, ugyanis ritkán sikerül összehoznom egy videót 20 perc alatt. Ha valakit érdekel, akkor ITT fel is tud iratkozni a csatornámra. 

A bejegyzés sorozat lényege, hogy minden hónapban megmutatom nektek, hogy épp mi az aktuális, beauty termékeket felsorakoztató wishlistem. Mivel rengeteg, leginkább külföldi videóst követek, ezért nagyon sok új termékről hallok, amiket persze nem tudok azonnal beszerezni. Ennek leginkább anyagi okai vannak, a másik meg, hogy ezek szinte csak Amerikában kapható márkák, amikre azért várnom kell, utána kell néznem, stb. Viszont szeretném, ha ezeket a márkákat ti is megismernétek, esetleg ha van rá lehetőségeket, beszerezzétek. Ha nekem sikerül valamelyiket megkaparintanom, természetesen úgyis jelzem nektek és készítek vele tesztet, vagy sminket, vagy amit akartok :). Szóval, vágjunk is bele!

Már leírtam párszor, hogy nagyon szeretem Jaclyn Hillt, szerintem nagyon tehetséges, kedves és gyönyörűen sminkel. Nemrég jött ki a Becca-val közös Champagne Collection kollekciója. Ez tartalmaz egy arcpalettát, amiben helyet kapott két csodaszép highlighter és 3 pirosító, egy folyékony, fényes primer, a híres Champagne Pop krémes verziója és az én személyes kedvencem, egy szemhéjpúder paletta. Ez a paletta szerepel a listámon, gyönyörű meleg színekkel van tele, pont az én nagy kedvenceim. Sajnos csak limitált és a Sephora oldalán jelenleg elérhetetlen, azt hiszem talán pár nap múlva jön a következő adag, de ez csak ideiglenes, szóval a Champagne Pop highlighterrel szemben ez nem marad az állandó szortiment része. Nagy bánatomra, hiszen borzasztóan szeretném ezt a palettát, de olyan hamar elkapkodták most is, hogy mire észrevettem, hogy elérhető, már nem is volt belőle. Mutatok egy videót Kathleenlights-cal, mert bár Jaclyn is megmutatta, valamiért le is törölte azt a videót. ITT van az egész kollekció bemutatása Kathleen által és egy kép a palettáról. Hát nem gyönyörű?



Szintén egy beautyguru által tervezett termékek a következők kívánságlistámon. Ismeritek Jeffrestart? Bizony, a nevéből adódóan ő egy férfi. Imádom a termékeit, mert nem túl drágák, (valószínűleg) hihetetlen minőségűek és állatkísérletmentesek. Nagyon szimpatikus, hogy mindenkire gondol a termékeivel kapcsolatban, így Hófehérkék is találnak highlightert....ugye nekünk nehéz, hiszen egy bézs/aranyszínű rajtunk nem mutat szépen :(. Pedig milyen szuper lenne!!! Szóval a kedvencem egyértelműen a fehér színű highlighter....és mint rúzsfüggő, természetesen a Gemini folyékony rúzs. A márka saját oldaláról lehet hozzánk rendelni, világszerte szállítanak, szóval még egy plusz pont. Mutatom a képeket ezekről és még ITT egy videó is Jeffreetől. 

Gemini





Nagy vágyam még a Nars-tól a híres Laguna bronzosító és az Orgasm pirosító. Ezeket szerintem nem kell bemutatnom és egyáltalán nem új termékek, de nekem egy mostani felfedezés és egyszerűen teljesen odavagyok értük. Ezekről rengeteg videós swatchot találtok a neten, így én csak képekben mutatnám be ezeket a gyönyörűségeket, íme: 

Nars Orgasm

Nars Laguna


Az utolsó termék, amit mutatni szeretnék, pedig a Too Faced-től érkezik, ami a Peanutbutter paletta. Mint mindig, ez is meleg színeket tartalmaz leginkább, egy különleges ciklámen színnel. Már van egy Too Faced palettám, ha ennek is olyan jó a minősége, akkor abszolút megéri azt a 36 dollárt. Mint minden Too Faced terméket, ezt is kicsit nehezebb megszerezni, hiszen nem szállítanak hozzánk, sőt Anglián kívül sehova Európába, így ez szintén majd a GoSend segítségével lesz valamikor beszerezve. Most már csak nyernem kéne a lottón! 




Remélem tetszik ez a fajta bejegyzés nektek, esetleg ha kaphatnék róla egy feedbacket tőletek, annak nagyon örülnék, hiszen akkor tudni fogom, hogy folytassam-e. Van még rengeteg dolog a listámon, így minden hónapban tudok újdonságot mutatni :). 

Köszönöm, hogy elolvastad, találkozzunk legközelebb is! 


4 megjegyzés:

  1. Tuti ez csak a havi listád töredéke. 😃
    Jöhet mindig. 😉

    (V.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, de nem sorolhatok fel mindent, különben még jövő vasárnap is azt írnám :D Köszi a visszajelzést!

      Törlés
  2. Nagyon szeretem az ilyen jellegű posztokat, szuper válogatás :)
    Kitti

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a visszajelzést, akkor mindenképpen jön júliusban is ilyen poszt! :)

      Törlés

Nyugodtan írd le a véleményed, de csak moderálás után kerül megosztásra. Ha csak a jó szándék vezérel, ezt úgyis megérted. :)